Presidente Infantil 2018

 

Siam

Vidal Richart

Alacant, juny 2018

Hi ha una ciutat, banyada pel blau intens del mar Mediterrani,  presidida pel nostre castell de Santa Bàrbara,  màgica i plena de llum,  el seu sol,  la seua gent,  la seua Esplanada,  les seues festes i el nostre Hèrcules C.F,  que porte al meu cor,  des de la meua primera hora de vida,  sent abonat fins a hui.   Aquesta és la meua ciutat,  aquesta és la meua estimada Alacant.

Hola,  veïns,  amics i comissionats de la nostra foguera,  em dirigisc a tots vosaltres,  però en especial a tots els xiquets,  perquè vos  animeu i vingueu a conéixer el treball que fem durant tot l'any i així estimeu  la nostra festa tant com jo.

Enguany,  és molt especial i emotiu per a mi,  ja que el compartisc amb la meua germana Kenya,  dama adulta de la nostra foguera i amb tota la meua comissió infantil,  en especial amb la meua bellea, Elena, i les seues dames, Sara i Lucía, junts gaudirem de les nostres Fogueres 2018.

A tota la meua comissió,  gràcies per l'oportunitat  que m'heu donat de viure aquest any màgic.

 A tots,  vull donar-vos la benvinguda a les pròximes Fogueres,  que sigueu molt feliços i les gaudiu amb tots nosaltres.

 

coca cola
dormitiendacitrosol
TECNOCASADAMM