Carlos Gosálbez Cuenca

VEINS I AMICS DE LA FOGUERA SAGRADA FAMILIA

Un any més estes linies em donen l´oportunitat de poder dirigir-me a tots vostes i agrairs als que formen èsta comissiò la confianza que haven en mi depositat tots estos anys.

Desde açi en primer lloc volguera donar la BENVINGUDA a tots els nous comisionats que tan ajuden a que poc a poc, amb la seua col`laboració esta foguera siga cada dia més gran.

Com tots sabem, el nostre proyecte - com a bons festers - es molt ambiciós a pesar de viure una época molt adversa, en la cual hem de moderar la despensa uns moments difícils per a tots pero amb treball i esforç de tota la Comissió es vora recompensat amb la participación del veins del barri.

També donar gracies a tot el comerç que col-laboren en la festa del barri i que any darrere de any, fá una gran prestació.

No m´olvide de les nostres boniques  Belleses, Sandra i Paula  i Dames d`Honor  Natalia, Rebeca, Marina, Begoña, Alba,  Yaiza, Roció, Valeria, Zaira i Lucia, que segur estareu a la altura que vosatres haveu sempre marcat i sempre mereixcut.

Son moltes més les coses que m´havera agrat contar-vos, pero la meua preferencia está en que tot aixó sé conte millor en el nostre racó per lo cual des de esta pàgina web invite a quansevol persona, siga veí o no del barri, a que nos conega i vullga unir´se i coneixer tot el nostre bon proyecte.

Per finalitzar, a tota la barriada SAGRADA FAMILIA  vos fas la invitació per a poder compartir la Festa de les fogueres, desijar-vos que siga un bon passament i disfruteu de tots els actes que tenim preparats, que la festa ……va a començar.

Un fort abraç.

Alacant, juny 2017

El President
Carlos Gosalbez i Cuenca